Blog - Άρθρα
Άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
miha bodytech - όλοι οι Stars το χρησιμοποιούν
Γιατί οι Ολυμπιονίκες, οι επαγγελματίες αθλητές και οι σταρ του Χόλιγουντ χρησιμοποιούν το Miha Bodytec;

Η νέα κορυφαία μέθοδος παθητικής και ενεργητικής Γυμναστικής γίνεται με το διακεκριμένο μηχάνημα Miha Bodytech που αποτελεί το μυστικό των διάσημων (Γιουσείν Μπολτ, Ράφα Ναδάλ, Μπόρις Μπέκερ, Μαντόνα, Λιζ Χάρλει, Χάιντι Κλουμ κ.α.)! Το miha bodytec βασίζεται στην τεχνολογία plug and play. Σχεδιασμένο ως αρθρωτό σύστημα, επιτρέπει σε όλες τις μυϊκές ομάδες, από το κεφάλι έως τα δάκτυλα, να διεγείρονται, κάθε μία ξεχωριστά. Το γιλέκο άσκησης περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, του στομάχου και του στήθους. Η κοιλιακή ζώνη διεγείρει τους γλουτιαίους μύες, ενώ τα ηλεκτρόδια χεριών και ποδιών διεγείρουν όλους τους μύες των χεριών και των ποδιών. Το Miha Bodytec κάνει αυτό το σλόγκαν πραγματικότητα, όταν πρόκειται για τη λειτουργία και το αποτέλεσμα . Η μονάδα EMS διεγείρει όλο το μυϊκό σύστημα ταυτόχρονα –καθώς επιμέρους τμήματα μπορούν να γυμνασθούν και να τονωθούν περισσότερο ή λιγότερο έντονα , ανάλογα με την διάθεση και το στόχο σας. Νιώστε υγιείς, νιώστε πραγματικά γυμνασμένος – αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με Miha bodytec.

The Effectiveness of Bioresonance Method on Human Health
The Effectiveness of Bioresonance Method on Human Health

Introduction:

Bioresonance is a holistic physical method that can be used diagnostically and therapeutically to treat various diseases. Bioresonance uses the electromagnetic waves it receives from the patient. This biophysical method of treatment alters the energy field of the affected organism, increasing the effectiveness of the autoimmune system, thus improving the patient’s overall health.

Γιατί  δεν χάνω βάρος;
Γιατί δεν χάνω βάρος;

Πόσες φορές δεν έχετε κάνει αυστηρές δίαιτες και εξαντλητική γυμναστική με σκοπό να χάσετε τα περιττά κιλά; Αυτή η προσπάθεια καταλήγει συνήθως, για τους περισσότερους από εμάς, σε ένα από τα δύο παρακάτω σενάρια:
Διακόπτουμε την προσπάθεια πρόωρα. Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υπομονή τους πριν φτάσουν στον τελικό τους στόχο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι προσδοκίες των ανθρώπων είναι μερικές φορές μη ρεαλιστικές όσον αφορά την απώλεια βάρους.
Χάνουμε βάρος απότομα, λόγω του σοκ που δέχεται ο οργανισμός. Μπορεί το δεύτερο σενάριο να μοιάζει ελκυστικό για τους περισσότερους, ωστόσο είναι επιβλαβές για την υγεία και δεν έχει διάρκεια. Πριν καλά καλά το καταλάβουμε, με την επιστροφή στις ίδιες καθημερινές συνήθειες επιστρέφουν και τα παραπανίσια κιλά.

Μένουμε Ασφαλείς υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής
Μένουμε Ασφαλείς υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η υιοθέτηση νέων, πιο υγιεινών συνηθειών είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά στάδια.
Το σημείο κλειδί σε αυτή την προσπάθεια είναι να θυμάστε ότι τα πράγματα είναι πάντα απλά για τη φροντίδα του οργανισμού μας. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση του οργανισμού μας. Μέσα από μικρές διορθωτικές κινήσεις αποκαθιστούμε αρχικά τη σχέση και την επικοινωνία με το σώμα μας, το οποίο στη συνέχεια μας οδηγεί από μόνο του σε όλα όσα χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του.
Όλα ξεκινούν κάνοντας μικρές προσθήκες στο καθημερινό σας πρόγραμμα, οι οποίες στη συνέχεια θα γίνουν με εύκολο τρόπο οι νέες υγιείς μας συνήθειες, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Σταδιακά, μέσα από αυτές τις συνήθειες θα οδηγηθούμε από μόνοι μας σε έναν υγιή και δυνατό οργανισμό.

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά