Αλλεργίες

Διάγνωση και απευαισθητοποίηση αλλεργιών

ΕΥΖΗΝ

Διάγνωση και απευαισθητοποίηση αλλεργιών

Στη σημερινή εποχή, πάρα πολλοί άνθρωποι και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, υποφέρουν από αλλεργίες. Τώρα, υπάρχει μια εύκολη μέθοδος διάγνωσης και απευαισθητοποίησης των αλλεργιών.

Η μέθοδος αυτή είναι εντελώς ανώδυνη, αφού δεν χρειάζεται η λήψη αίματος, ούτε απαιτείται η χορήγηση των αλλεργιογόνων ουσιών με «τσιμπιματάκια» ενδοδερμικά. 

Τα αποτελέσματα είναι μεγάλης ακριβείας αφού όχι μόνο γίνεται προσδιορισμός των ουσιών εκείνων που προκαλούν οξέα συμπτώματα, όπως το αλλεργικό συνάχι, η επιπεφυκίτιδα, το άσθμα, το έκζεμα, αλλά προσδιορίζονται και οι ουσίες εκείνες που προκαλούν τις λεγόμενες «χρόνιες» ή «κρυφές αλλεργίες» ή αλλιώς «δυσανεξίες». 

Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού υπάρχει επίσης η δυνατότητα απευαισθητοποίησης, δηλαδή μόνιμης απευαισθητοποίησης από τα συμπτώματα της αλλεργίας με τον ίδιο ανώδυνο, αναίμακτο και ασφαλή τρόπο. Η διάγνωση συμπεριλαμβάνει αλλεργικά συμπτώματα όπως, γύρη φυτών, ακάρεα, μύκητες, δήγμα εντόμων, απορρυπαντικά, συντηρητικά κι άλλες πρόσθετες ουσίες στις τροφές, φάρμακα, μέταλλα, ήλιο, υγρασία, κρύο, κ.α.

Για την πλήρη απευαισθητοποίηση του οργανισμού από μία ουσία απαιτείται συνήθως μία μόνο απευαισθητοποίηση , με εξαίρεση περιπτώσεων οξέων συμπτωμάτων και αλλεργιών στο αγελαδινό γάλα, το σιτάρι και το αυγό, όπου απαιτούνται έως και τρεις επισκέψεις. Και όλα αυτά, χωρίς φάρμακα και χωρίς παρενέργειες! 

Συμπτώματα των κρυφών αλλεργιών 

  • Γενικά:  Κούραση, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, έλλειψη ζωτικότητας, αίσθημα ψύχους
  • Δερματικά: Εξανθήματα, ακμή, οίδημα του Quincke, κνησμός, έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα, ψωρίαση 
  • Βλεννογόνοι ιστοί:  Ρινίτιδα, φταρμός, επιπεφυκίτιδα, βήχας, βρογχικό άσθμα 
  • Γαστρεντερικά: Πρήξιμο, φούσκωμα, γαστρίτιδα, διάρροια, δυσκοιλιότητα, σύνδρομο του Roemhild, σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, σπαστική κολίτιδα, ελκώδης κολίτιδα, νόσος του Crohn, κολικοί των νεογνών 
  • Καρδιοαγγειακά:  Κρίσεις υπέρτασης ή υπότασης, λιποθυμίες, ταχυκαρδία, αρρυθμία 
  • Ουρολογικά:  Πολυουρία, δυσουρία, συχνουρία, ευερέθιστη ουροδόχος κύστη 
  • Σκελετικά: Μυϊκοί πόνοι, πόνοι μέσης, δυσκαμψία των δαχτύλων, ρευματικά συμπτώματα 
  • Ανοσολογικά:  Αυτοάνοσα νοσήματα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα 
  • Ψυχικά: Κατάθλιψη, ανησυχία, άγχος, κρίσεις πανικού, σύγχυση, επιθετικότητα, παιδική υπερκινητικότητα 
  • Άλλα:  Πονοκέφαλος, ημικρανία, ίλιγγος, κατακράτηση υγρών, πρηξίματα, επιδείνωση της όρασης, σακούλες κάτω από τα μάτια, παχυσαρκία, έλλειψη ή ταλαντώσεις σωματικού βάρους 

 

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Τι είναι η ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού

Φυσική κι ανώδυνη μέθοδος χωρίς παρενέργειες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι αρχές της μεθόδου βρίσκονται στην κβαντική φυσική. Η ύλη αποτελείται από μόρια και ενέργεια. Η συμπίεση της ενέργειας δημιουργεί τη ύλη. Όπως κάθε υλικό σώμα, έτσι και οι ζωντανοί οργανισμοί, εκπέμπουν ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία.