Τεστ Δυσανεξίας

Έλεγχος συμβατότητας τροφών

ΕΥΖΗΝ

Τεστ Δυσανεξίας - κρυφές αλλεργίες

 Όταν ακούμε την λέξη «αλλεργία» έρχονται αμέσως στο νου μας συμπτώματα όπως η ρινίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το βρογχικό άσθμα, η δερματίτιδα κ.λ.π. Όμως στην πραγματικότητα, οι αλλεργίες δεν εκδηλώνονται μόνο με αυτές τις μορφές. Υπάρχει μια άλλη μορφή αλλεργίας, η οποία προκαλεί χρόνια συμπτώματα, πολλά από τα οποία είναι σοβαρές ασθένειες. Αυτές τις αλλεργίες τις ονομάζουμε «κρυφές αλλεργίες» ή «δυσανεξίες».

Η διαφορά της κρυφής αλλεργίας ή δυσανεξίας από την τυπική αλλεργία είναι η καθυστέρηση, από μερικές ώρες έως και δύο μέρες, στην εκδήλωσή της μετά την επαφή με την αλλεργιογόνα ουσία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι υπάρχει διαφορά στους μηχανισμούς αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος, οι οποίοι μεσολαβούν σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις. 

Κατά συνέπεια, τα κλασσικά αλλεργικά τεστ δεν μπορούν να εντοπίσουν τις ουσίες που προκαλούν τα ενοχλητικά συμπτώματα. Με την συσκευή Bicom, όχι μόνο γίνεται ανίχνευση των αλλεργιογόνων ουσιών με μεγάλη ακρίβεια, ανώδυνα και γρήγορα, αλλά και θεραπεία. Με μία μόλις επίσκεψη μπορεί να γίνει μόνιμη απευαισθητοποίηση από οποιανδήποτε ουσία με ποσοστό επιτυχίας 90%!

Τι είναι η ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού

Φυσική κι ανώδυνη μέθοδος χωρίς παρενέργειες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι αρχές της μεθόδου βρίσκονται στην κβαντική φυσική. Η ύλη αποτελείται από μόρια και ενέργεια. Η συμπίεση της ενέργειας δημιουργεί τη ύλη. Όπως κάθε υλικό σώμα, έτσι και οι ζωντανοί οργανισμοί, εκπέμπουν ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία.