Blog - Άρθρα

Άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

24
Μάρτιος
2022

Νηστεία: Ένας εξαιρετικός τρόπος αποτοξίνωσης

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Βιοσυντονισμός

Η εποχή που διανύουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νηστεία. Αν και μερικές φορές θεωρείται ανθυγιεινή, στερητική ή προορίζεται μόνο για θρησκευτικούς λόγους, η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της υγείας μας δείχνει ότι η βραχυπρόθεσμη νηστεία μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό μέσο διαχείρισης του βάρους και πρόληψης ασθενειών. Αρκεί, να γίνεται σωστά και χωρίς υπερβολές.

 

Ουσιαστικά, η νηστεία καθαρίζει το σώμα μας από τις τοξίνες και διεγείρει διεργασίες των κυττάρων που συνήθως δεν προλαβαίνουν να γίνουν όταν υπάρχει μια διαρκής ροή καυσίμων από την τροφή.

11
Μάρτιος
2022

Sculpting PRO IV: Στοχευμένη και άμεση σύσφιξη σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμείτε

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Fitness

Πρόκειται για ένα μηχάνημα Εστιασμένου Μαγνητικού Πεδίου Υψηλής Ισχύος με την εφαρμογή του οποίου δημιουργούνται μέχρι 50,000 μυϊκές συσπάσεις με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση μυϊκής μάζας 16% και ταυτόχρονη μείωση λίπους 19% ανά σημείο.

 

Αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να χάσουν πόντους σε στοχευμένες περιοχές του σώματος, καθώς προσφέρει ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών, σύσφιξη και γράμμωση κοιλιακών (δουλεύει και στους άνδρες), σύσφιξη σε χέρια, μπράτσα και μηρούς, ενδυνάμωση, σμίλευμασώματος και μείωση λίπους.

 

Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές, φυσικοθεραπευτές και personal trainers.

16
Φεβρουάριος
2022

Φοβίες: Πότε έχω και χρειάζεται να κάνω κάτι για αυτό;

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Βιοσυντονισμός

Σας έχει τύχει ποτέ το ακόλουθο σενάριο; 

Κάνετε κάτι μέσα στην καθημερινότητά σας και ξαφνικά σας έρχεται μία αγχωτική σκέψη στο μυαλό, από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Στη σημερινή εποχή, μπορεί να είναι ακόμα και η σκέψη του να φύγετε και να αφήσετε το κινητό σας στο σπίτι. ΄Η να περάσουν κάποιες ώρες χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή του αγαπημένου σας Κοινωνικού Δικτύου. 

Αντίστοιχα, μπορεί να είναι η αντίδρασή σας σε μία σχέση που ξεπερνάει το στάδιο των ραντεβού και αρχίζει να γίνεται πιο οικεία. Μπορεί να έχουμε συσχετίσει την έννοια της φοβίας με τις μεγάλες αράχνες, ή τους ανθρώπους που φοβούνται να βρεθούν σε έναν χώρο με περισσότερα από 5 άτομα. Στην πραγματικότητα όμως:

Η φοβία είναι ένα δυνατό και παραλυτικό συναίσθημα που επηρεάζει πολλές πτυχές της ζωής του ατόμου και μπορεί να προκύψει από το οτιδήποτε. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Με την ίδια κατανόηση, χρειάζεται να αντιλαμβανόμαστε και τις φοβίες του.

17
Ιανουάριος
2022

Βιοσυντονισμός και Απώλεια Βάρους: Μπορεί να με βοηθήσει;

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Βιοσυντονισμός

Περιττά κιλά: Αποτελούν πηγή προβληματισμού και άγχους για μεγάλη μερίδα του κόσμου παγκοσμίως. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μόνο κατά τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, τα περιστατικά παχυσαρκίας παγκοσμίως έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 300%.

 

Η συσσώρευση λίπους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, θέτει σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου. Τα καλά νέα είναι ότι το περιττό βάρος και η παχυσαρκία μπορούν να καταπολεμηθούν.

 

Σε όλο αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο βιοσυντονισμός στην προσπάθειά σας να χάσετε τα περιττά κιλά και να διατηρήσετε το επιθυμητό βάρος, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Θέλετε να φεύγετε από ένα γεύμα και να ξυπνάτε την επόμενη ημέρα χορτάτοι, αλλά και πλήρεις σωματικά και συναισθηματικά; Οι παρακάτω προτάσεις είναι όλα όσα χρειάζεστε για να το πετύχετε αυτό στις φετινές γιορτές κι όχι μόνο.
22
Δεκέμβριος
2021

Εορταστική περίοδος Χριστουγέννων. Πως μπορώ να απολαμβάνω χωρίς ενοχές;

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Εορταστική Περίοδος

Θέλετε να φεύγετε από ένα γεύμα και να ξυπνάτε την επόμενη ημέρα χορτάτοι, αλλά και πλήρεις σωματικά και συναισθηματικά; Οι παρακάτω προτάσεις είναι όλα όσα χρειάζεστε για να το πετύχετε αυτό στις φετινές γιορτές κι όχι μόνο.

Εάν αναρωτιέστε:

Πώς γίνεται να απολαμβάνω τις γιορτές με τρόπο που να αγκαλιάζει τη νοστιμιά του φαγητού χωρίς να φοβάμαι το ψυχικό και το σωματικό βάρος;” 

Πώς μπορεί η εορταστική εμπειρία του φαγητού να είναι χαρούμενη και όχι αγχωτική;”

Τότε, να ξέρετε ότι, δεν είστε οι μόνοι.

blog-viosintonismos-2
14
Απρίλιος
2021

Σχετικά με τον Βιοσυντονισμό

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός (Bioresonance) (ΒΙΟ) αποτελεί μιανέα ολιστική μέθοδος προσέγγισης του ανθρώπινουοργανισμού, μία πιθανή εναλλακτική ιατρικήμεθοδολογία, όπως ο βελονισμός ή η ομοιοπαθητική.
Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει,κάτι που έχει επηρεάσει αντίστοιχα και τις επιβαρύνσειςπου δέχεται ο ανθρώπινος οργανισμός.
ια τον λόγο αυτό πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος πουπρέπει να τον προσεγγίζουμε καθώς ζούμε σε μια “περίοδοαλλαγών” (Capra, 1983).

ygionos_tropos_zohs_small
21
Δεκέμβριος
2020

Μένουμε Ασφαλείς υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Υγιεινός τρόπος ζωής

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η υιοθέτηση νέων, πιο υγιεινών συνηθειών είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά στάδια.
Το σημείο κλειδί σε αυτή την προσπάθεια είναι να θυμάστε ότι τα πράγματα είναι πάντα απλά για τη φροντίδα του οργανισμού μας. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση του οργανισμού μας. Μέσα από μικρές διορθωτικές κινήσεις αποκαθιστούμε αρχικά τη σχέση και την επικοινωνία με το σώμα μας, το οποίο στη συνέχεια μας οδηγεί από μόνο του σε όλα όσα χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του.
Όλα ξεκινούν κάνοντας μικρές προσθήκες στο καθημερινό σας πρόγραμμα, οι οποίες στη συνέχεια θα γίνουν με εύκολο τρόπο οι νέες υγιείς μας συνήθειες, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Σταδιακά, μέσα από αυτές τις συνήθειες θα οδηγηθούμε από μόνοι μας σε έναν υγιή και δυνατό οργανισμό.

giati-de-xano-varos-small
16
Οκτώβριος
2020

Γιατί δεν χάνω βάρος;

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Απώλεια βάρους

Πόσες φορές δεν έχετε κάνει αυστηρές δίαιτες και εξαντλητική γυμναστική με σκοπό να χάσετε τα περιττά κιλά; Αυτή η προσπάθεια καταλήγει συνήθως, για τους περισσότερους από εμάς, σε ένα από τα δύο παρακάτω σενάρια:
Διακόπτουμε την προσπάθεια πρόωρα. Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υπομονή τους πριν φτάσουν στον τελικό τους στόχο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι προσδοκίες των ανθρώπων είναι μερικές φορές μη ρεαλιστικές όσον αφορά την απώλεια βάρους.
Χάνουμε βάρος απότομα, λόγω του σοκ που δέχεται ο οργανισμός. Μπορεί το δεύτερο σενάριο να μοιάζει ελκυστικό για τους περισσότερους, ωστόσο είναι επιβλαβές για την υγεία και δεν έχει διάρκεια. Πριν καλά καλά το καταλάβουμε, με την επιστροφή στις ίδιες καθημερινές συνήθειες επιστρέφουν και τα παραπανίσια κιλά.

miha-bolt-stars
12
Ιούνιος
2016

Γιατί οι Ολυμπιονίκες, οι επαγγελματίες αθλητές και οι σταρ του Χόλιγουντ χρησιμοποιούν το Miha Bodytec;

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Πρόγραμμα Miha bodytech

Η νέα κορυφαία μέθοδος παθητικής και ενεργητικής Γυμναστικής γίνεται με το διακεκριμένο μηχάνημα Miha Bodytech που αποτελεί το μυστικό των διάσημων (Γιουσείν Μπολτ, Ράφα Ναδάλ, Μπόρις Μπέκερ, Μαντόνα, Λιζ Χάρλει, Χάιντι Κλουμ κ.α.)! Το miha bodytec βασίζεται στην τεχνολογία plug and play. Σχεδιασμένο ως αρθρωτό σύστημα, επιτρέπει σε όλες τις μυϊκές ομάδες, από το κεφάλι έως τα δάκτυλα, να διεγείρονται, κάθε μία ξεχωριστά. Το γιλέκο άσκησης περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, του στομάχου και του στήθους. Η κοιλιακή ζώνη διεγείρει τους γλουτιαίους μύες, ενώ τα ηλεκτρόδια χεριών και ποδιών διεγείρουν όλους τους μύες των χεριών και των ποδιών. Το Miha Bodytec κάνει αυτό το σλόγκαν πραγματικότητα, όταν πρόκειται για τη λειτουργία και το αποτέλεσμα . Η μονάδα EMS διεγείρει όλο το μυϊκό σύστημα ταυτόχρονα –καθώς επιμέρους τμήματα μπορούν να γυμνασθούν και να τονωθούν περισσότερο ή λιγότερο έντονα , ανάλογα με την διάθεση και το στόχο σας. Νιώστε υγιείς, νιώστε πραγματικά γυμνασμένος – αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με Miha bodytec.

human_health
06
Δεκέμβριος
2019

The Effectiveness of Bioresonance Method on Human Health

από Dr. Καράκος Περικλής

Σχετικά Human Health

Bioresonance is a holistic physical method that can be used diagnostically and therapeutically to treat various diseases. Bioresonance uses the electromagnetic waves it receives from the patient. This biophysical method of treatment alters the energy field of the affected organism, increasing the effectiveness of the autoimmune system, thus improving the patient’s overall health.