Πρόγραμμα
anti-smoking

Τώρα μπορείτε να νικήσετε το τσιγάρο

ΕΥΖΗΝ

Πρόγραμμα anti-smoking

Εάν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά θέλετε μια βοήθεια στην προσπάθειά σας αυτή, σας ενημερώνουμε πώς αυτό εφαρμόζεται από ένα ειδικό πρόγραμμα κατά του καπνίσματος. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι εντελώς ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική, αφού με μία επίσκεψη έχει ποσοστό επιτυχίας 75% ενώ με δύο επισκέψεις το ποσοστό ανέρχεται σε 86% !

Η απευεσθητοποίηση με την συνεδρία του Βιοσυντονισμού έχει ως αποτέλεσμα την απεξάρτηση του οργανισμού από την νικοτίνη, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού, που έχουν κατακαθίσει στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται το στερητικό σύνδρομο , το οποίο καταλαμβάνει όσους προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο μόνοι τους, οι πνεύμονες επανακτούν την αρχική αντοχή τους γρηγορότερα, μειώνεται ο κίνδυνος εμφράγματος, το οξυγόνο του αίματος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα μετά από την πρώτη κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση βάρους !

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Κάθε λεπτό στον κόσμο 6 άτομα πεθαίνουν από παθήσεις οφειλόμενες στο κάπνισμα. 

TΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Τι είναι η ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού

Φυσική κι ανώδυνη μέθοδος χωρίς παρενέργειες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι αρχές της μεθόδου βρίσκονται στην κβαντική φυσική. Η ύλη αποτελείται από μόρια και ενέργεια. Η συμπίεση της ενέργειας δημιουργεί τη ύλη. Όπως κάθε υλικό σώμα, έτσι και οι ζωντανοί οργανισμοί, εκπέμπουν ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία.