Βιοσυντονισμός και Απώλεια Βάρους: Πως μπορεί να με βοηθήσει;

bioresonance-healthy-weight-loss1

Περιττά κιλά: Αποτελούν πηγή προβληματισμού και άγχους για μεγάλη μερίδα του κόσμου παγκοσμίως. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μόνο κατά τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, τα περιστατικά παχυσαρκίας παγκοσμίως έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 300%. 

Η συσσώρευση λίπους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, θέτει σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου. Τα καλά νέα είναι ότι το περιττό βάρος και η παχυσαρκία μπορούν να καταπολεμηθούν. 

Σε όλο αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο βιοσυντονισμός στην προσπάθειά σας να χάσετε τα περιττά κιλά και να διατηρήσετε το επιθυμητό βάρος, όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

 

Αποτοξίνωση: Ας ξεκινήσουμε με την απώλεια βάρους σωστά

Ας είμαστε ειλικρινείς: Αν παρατηρήσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες, θα κατανοήσουμε ότι έχουμε φορτώσει τον εαυτό μας και το σώμα μας με συνήθειες, τροφές και συναισθήματα που βλάπτουν και επιβαρύνουν τον οργανισμό μας. Αυτό, δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει μόνο τη συνήθειά μας να καταναλώνουμε ανθυγιεινές τροφές. 


Κάθε τι που βλάπτει το σώμα μας και το επαναλαμβάνουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τελικά επιβαρύνει τον οργανισμό μας. Σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε και παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. 

Για παράδειγμα: Είχατε σκεφτεί ποτέ πόσο έχουν επηρεαστεί ο αέρας που αναπνέετε, το νερό, αλλά και η τροφή που καταναλώνετε από τους ρύπους και τις ακτινοβολίες της ατμόσφαιρας; 

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, πολλές φορές, είναι η αποτύπωση της επιβάρυνσης αυτής σε περιττά κιλά. 

Τα θετικά νέα είναι ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μοναδικό σύστημα, υψηλής νοημοσύνης που ανανεώνεται. Έτσι, κάθε στιγμή, είναι μία ευκαιρία να κάνουμε μαζί του μία νέα αρχή για την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση.

Πριν αποφασίσετε λοιπόν να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, είναι καλό να αποτοξινωθείτε από τις παλιές. Με τον βιοσυντονισμό κάνετε μία ριζική επαναφορά του οργανισμού. Εκ των πραγμάτων, στόχος της μεθόδου είναι να αποτοξινωθούν τα ζωτικά όργανα του οργανισμού και στη συνέχεια να ελεγχθούν οι ορμονικές λειτουργίες και τα σημεία στρες του οργανισμού.

 

Δυσανεξία τροφών

Η τροφική δυσανεξία περιγράφει ένα ευρύ φάσμα ανεπιθύμητων ενεργειών σε τρόφιμα ή συστατικά τροφίμων που  δεν συμβαδίζουν με τον οργανισμό. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά.

Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε καλύτερη γαστρεντερική λειτουργία στην βελτίωση του ανοσοποιητικού, βελτίωση του μεταβολισμού με αποτέλεσμα την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας. Συχνά εξαρτώνται από την ποσότητα που θα καταναλωθούν.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν τροφικές δυσανεξίες, όπως: 

  • φαρμακολογικές επιδράσεις (για παράδειγμα, καφεΐνη, τυραμίνη, γλουταμινικό μονονάτριο, σαλικυλικά και αμίνες) 
  • ελλείψεις ενζύμων (ανεπάρκεια λακτάσης που προκαλεί δυσανεξία στη λακτόζη) 
  • τοξίνες (μόλυνση τροφίμων όπως τα ψάρια με βακτήρια ή τα παραπροϊόντα τους)
  • γαστρεντερική δυσλειτουργία (σπλαχνική υπερευαισθησία στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου). 

Όταν καταναλώνουμε τροφές που δεν είναι φιλικές για τον οργανισμό μας, είναι λογικό να δυσκολεύεται στην επεξεργασία τους. Η κατάσταση αυτή, έχει άμεση επιρροή στο σωματικό μας βάρος. 

Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, που χρησιμοποιείται στο κέντρο “ΕΥ ΖΗΝ”, επιτυγχάνουμε:

  • ανίχνευση των αλλεργιογόνων ουσιών με μεγάλη ακρίβεια, ανώδυνα και γρήγορα, αλλά και
  • την απευαισθητοποίηση αυτών. 
 

Με μία μόλις επίσκεψη μπορεί να γίνει μόνιμη απευαισθητοποίηση από οποιαδήποτε ουσία με ποσοστό επιτυχίας 90%!

 

 

 

Ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του μεταβολισμού στην απώλεια, αλλά και τη συντήρηση ενός αδύνατου σώματος. Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβαρύνει σε σημαντικό βαθμό και αυτή τη λειτουργία του οργανισμού. 

Όπως και με όσα γράψαμε για την αποτοξίνωση, έτσι κι εδώ, ένας αργός μεταβολισμός μπορεί να είναι αποτέλεσμα των δικών μας λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος. Όπως, για παράδειγμα, οι express δίαιτες με υπερβολικό περιορισμό θερμίδων. Αντίστοιχα, μπορεί να ευθύνονται κι άλλοι παράγοντες, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Σε κάθε περίπτωση, με τον βιοσυντονισμό, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας, βοηθώντας το σώμα να κάψει ακόμη περισσότερες θερμίδες μέσα στην καθημερινότητα.

 

 

Ψυχική και σωματική ηρεμία

Πόσες φορές δεν έχετε πει: “Προσπαθούσα για μήνες και δεν έχανα ούτε γραμμάριο. Μόλις το έβγαλα από το μυαλό μου, τα κιλά άρχισαν να πέφτουν από μόνα τους.”

Τα τελευταία χρόνια, αντιλαμβανόμαστε την αξία της ηρεμίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αυτό, περιλαμβάνει και το σωματικό μας βάρος

Ένας οργανισμός που βρίσκεται σε κατάσταση στρες, λειτουργεί όπως κάθε άνθρωπος σε κατάσταση μάχης. Προσπαθεί να μαζέψει τις δυνάμεις του και ό,τι έχει στη διάθεσή του. Έτσι, αρνείται να απελευθερώσει τα περιττά κιλά και τα κρατάει ως παρακαταθήκη τη μελλοντική απειλή που νιώθει να πλησιάζει. 

Απελευθερώνοντας το μη παραγωγικό άγχος από το σώμα σας, με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού, επανέρχεται σε μία κατάσταση ηρεμίας όπου νιώθει ασφάλεια. Αυτό, βοηθάει τα περιττά κιλά να απελευθερωθούν και το σώμα να γίνει πιο ελαφρύ. 

 

 

 

Εγώ, τελικά, γιατί δε χάνω βάρος;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η αντίληψη του “Θέλω να χάσω βάρος, άρα θα περιορίσω [ό,τι προσπαθείτε να περιορίσετε συνήθως] και τελείωσε”, είναι πεπαλαιωμένη. Αντίστοιχα, όπως γνωρίζετε ήδη είναι αντίστοιχα αναποτελεσματική. 

Χρειάζεται να μελετήσουμε λοιπόν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, για να απαντήσουμε σε αυτό το σημαντικό ερώτημα. Ο στόχος δεν είναι απλά ένα νούμερο στη ζυγαριά, αλλά μία ζωή απαλλαγμένη από τη διαρκή προσπάθεια δίαιτας και στερήσεων. 

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε εδώ για να απολαμβάνουμε και να περνάμε όμορφα, όχι για να μαχόμαστε διαρκώς με τον εαυτό μας.

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή σας την απόφαση με έναν ομαλό και ισορροπημένο τρόπο. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη μοναδικότητα και τις ανάγκες κάθε οργανισμού ξεχωριστά, οδηγούμαστε στον τρόπο που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά, χωρίς να επιβαρύνεται το σώμα και την ψυχολογία σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.